اگر هیچ گاه حتی روی گرده یک اسب هم ننشسته اید، نکات زیادی وجود دارد که باید به آنها توجه کنید.
ابتدا هنگامی که برپشت اسب قرار گرفتید، برقراری ارتباط تان با اسب با استفاده از پاها، نشیمن، دست ها و صدایتان میسر می گردد. هر کاری که می خواهید اسب برایتان انجام دهد- از قدم زدن ساده گرفته تا یک حرکت مشکل درساژ و یا پریدن از روی یک مانع عظیم، به وسیله مخلوطی از حرکات ظریف پا،نشیمن ،دست ها و گاه صدا به اسب منتقل می شود.
هنر سواری در این خلاصه می شود که یاد بگیرید احساس کنید اسب در زیر شما در شرف انجام چه حرکتی است و یاد بگیرید کاری را که می خواهد انجام دهد صرفا با اراده شما باشد و نیز با استاد شدن در به کارگیری ترکیبی از پیام های دست ها، پاها، و نشیمن تان، حیوان را وادار کنید، تا هر کاری را که شما می خواهید به خوبی انجام دهد. این ترکیب یا مجموعه ارتباط برقرار کردن با اسب را کمک ها یا AIDS می نامیم.
کمک های پا، دست و نشیمن و همچنین صدا را کمک های طبیعی می نامیم که علاوه بر آنها می توان از وسایلی همچون مهمیز و شلاق نیز استفاده کرد. مهمیز یک قطعه فلزی کوتاه و لبه کند است که روی چکمه، درست بالای پاشنه بسته می شود و شلاق ها یا به صورت یک شلاق کوتاه و یا یک شلاق بلند آموزشی درساژ هستند.
برگرفته از کتاب :چگونه سوارکاری بیاموزیم
نویسنده : اسلای دبی
مترجم : مهندس غزاله منتظم
